LOMATÄRPIN LAADUKKAAT JA HYVIN VARUSTELLUT MÖKIT TARJOAVAT PUITTEET MUKAVALLE LOMALLE

Lomatärpin laadukkaat mökit tarjoavat puitteet onnelliselle lomalle. Pihapiiri on avara sekä rauhallinen, ja ympärillä aukeaa eksoottisen kaunis Lapin erämaaluonto. Hyvin varustetut mökit toimivat erinomaisena tukikohtana, täältä voit tehdä kalaretkiä ja vaellusretkiä ympäröivään luontoon tai vaikkapa Jäämerelle asti. Jäämeri ja Norjan upeat matkakohteet ovat vain noin tunnin ajomatkan päässä. Mökeiltä ja mökkien terasseilta avautuu huikaisevan kaunis näköala Tenojoelle ja ympäröiville tuntureille. Syksyllä ruskan väriloisto ja talvella revontulet tuovat matkailijalle unohtumattomia kokemuksia.

Mökkeihin voit tulla vain olemaan ja nauttimaan elämästä. Lomatärpissä on kymmenen mökkiä ja jokaisen ympärillä riittävästi omaa tilaa. Kaikki mökkimme ovat laadukkaasti varusteltuja ja sopivia 2-6 hengen majoitukseen myös talvisaikaan.

Lomatärpin mökit ovat vain kävelymatkan päässä Utsjoen kylältä -Tenon törmällä 2,4 km Utsjoen kylältä Karigasniemelle päin.

Alueellamme on revontulitorni, josta avautuu avoin taivas joka suuntaan. Kaikkien asiakkaidemme yhteisessä käytössä on veloituksetta kaksi grillikotaa sekä nuotiopaikka. Talvisin poroaitauksessamme on kaksi poroa.

PERINTEISET MÖKIT

MÖKKI 1

Mökissä 1. on tupakeittiö ja yksi makuuhuone, jossa on kolme vuodetta. Olohuoneessa vuodesohva. Pinta-ala on 55 m2 .

MÖKKI2
MÖKKI 2

Mökissä 2. on tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta, molemmissa kaksi sänkyä. Pinta-ala on 55 m2 .

MÖKKI 3

Mökissä 3. on tupakeittiö ja kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Tupakeittiössä lisäksi vuodesohva 2 hengelle.  Alueella kota. Pinta-ala on 55 m2 .

MÖKKI 4
Mökki 4. Terassilla on mainio paikka ihailla Tenon maisemia. Mökkien pinta-ala on 55 m2.
MÖKKI 5

Mökissä 5. Viihtyisä ja kodikas tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta,  joissa kussakin kaksi sänkyä. Pinta-ala on 55 m2 .

LUXUS MÖKIT

MÖKKI 6

Mökissä 6. on tilaa, laatua ja avaruutta kaipaaville. Terassi on suuri ja avautuu moneen suuntaan. Pinta-ala on 85 m2.

mökki 6
MÖKKI 7

Mökki 7. isoista ikkunoista maisema avutuu upeasti. Mökissä kaksi makuuhuonetta, kussakin kaksi vuodetta. Olohuoneessa on vuodesohva. Pinta-ala on 85 m2 .

MÖKKI 8

Mökki 8. pikkuluksusmökki sopii parhaiten tilaa ja laatua arvostaville pariskunnille. Mökeissä on yksi makuuhuone ja siellä kaksi vuodetta. Pinta-ala on 55 m2 .

Mökki 9
MÖKKI 9

Mökki 9. sopii parhaiten tilaa ja laatua arvostaville pariskunnille. Mökeissä on yksi makuuhuone ja siellä kaksi vuodetta. Pinta-ala on 55 m2 .

MÖKKI 10

Mökki 10. sopii 2 henkilölle tai pariskunnille. Kaikki mukavuudet sisällä. Pinta-ala on 55 m2. Ulkona upeat maisema Tenolle ja Norjan tuntureille.